TILLMANNPLASZTIKA                                 +36 70 944 9664

       SZEKSZÁRD   BUDAPEST  SZÉKESFEHÉRVÁR

Mellfelvarrás

A mellfelvarrás vagy  mastopexia a hölgyek fiatalabb korára...

TillmannPlasztika

+36 70 944 9664

RÁNC- / AJAKFELTÖLTÉS

A ráncfeltöltés a bőrön kialakult ráncok mélységének csökkentésére szolgál. 

A ráncok mélyülését a bőr elöregedése és az izommozgások együttes hatása okozza. Befolyásolhatják genetikai tényezők, napsugárzás, étkezés, dohányzás, kémiai ágensek (kozmetiumok).

Az injekciós feltöltés lényege a ráncok kiemelése. A kezelés után a ránc nem tűnik el, de elsimul, kevésbé lesz feltűnő. A beavatkozás eredményességét modellezni lehet a ránc körüli terület enyhe megfeszítésével. 

Különféle anyagok léteznek, melyekkel az eljárást el lehet végezni:

- saját zsír: Zsírszívással nyert saját szövet. Egy része felszívódik. Az utóbbi időben egyre gyakoribb technika, speciális eszközöket igényel.

- kollagén: 1981 óta van forgalomban. Állati eredetű anyag, ezért allergiás reakciót válthat ki. Hátránya továbbá, hogy idővel felszívódik. Egyes készítményekben a kollagén mellett PMMA (csontcement) golyócskák vannak, melyek nem szívódnak fel. Hátránya, hogy csomók alakulhatnak ki, főleg felszínesen használva. Közel végleges eredményt ad.

- injektábilis szilikon: Tartós hatású, nem szívódik fel. 

- felszívódó anyagok: Számos készítmény létezik, melynek összetétele gyártótól függ, a számuk egyre nő.

HYALURONSAV

A leggyakrabban alkalmazott feltöltőanyag. Előnye a minimális szöveti reakció, könnyű injektálhatóság, szövetbarát összetétel, szintetikus eredet. A tiszta hyaluronsav felezési ideje fél év, az összetett készítményeké 1-5 év között van.

Az injekciós beavatkozás ambulánsan történik, érzéstelenítés nem szükséges, a beadott anyag azonban gyárilag tartalmazhat helyi érzéstelenítőt. Bőrpír, duzzanat jelentkezhet, mely néhány nap alatt rendszerint elmúlik. Jó hatású a terület hűtése a beavatkozás után. 

AJAKFELTÖLTÉS

Az ajakfeltöltés szintén hyaluronsavat tartalmazó készítménnyel történik, melynek felszívódási ideje kb. 3/4-1,5 év. Vezetéses érzéstelenítésben is történhet, így sokkal elviselhetőbb a beavatkozás. A végleges forma kb. 1 hét után alakul ki, mert az injekciózás után röviddel nagyfokú duzzanattal kell számolnunk. Jó hatású a terület jegelése a beavatkozást követően.

tillmann © 2020

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletek.

OK